Ο Παπαμακάριος νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚ
Ο Μανώλης Παπαμακάριος είναι ο νέος πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.
Ο Μανώλης Παπαμακάριος είναι ο νέος πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.
Μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα πρόσφατα, ο Παπαμακάριος εκλέχθηκε ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ, καθώς διαδέχεται τον Γιώργο Παυλίδη ο οποίος με τη σειρά του είχε πάρει τη θέση του Λάζαρου Παπαδόπουλου που είχε παραιτηθεί στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν.
Αντιπρόεδρος του συλλόγου θα είναι ο Γιάννης Καλαμπόκης, ενώ Γενικός Γραμματέας ορίστηκε ο Νίκος Παπανικολόπουλος.
Οι καλαθοσφαιριστές που απαρτίζουν το Δ.Σ. είναι επίσης οι: Βούλγαρης Νίκος, Καλαϊτζής Γιώργος, Πρίντεζης Γιώργος, Τοπούζης Θανάσης, Βαρδιανός Θεόδωρος, Παυλίδης Γιώργος, Μασλαρινός Γιώργος και Κούμουλος Γιώργος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
- Ατρόμητος-ΑΕΚ 4-1: Με δίδυμο-φωτιά τους Γιόβιτς και Πινέδα
- «Η κατάσταση είναι απολύτως υπό έλεγχο», λέει ο πρόεδρος του Μπενίν μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
- Social Media: Σχεδιάζουν απαγόρευση στη πρόσβαση των παιδιών αλλά δεν έχουν σφραγίσει καλά όλες τις «πόρτες»
- ΑΤ Κυψέλης: 14 προσαγωγές για την επίθεση με μολότοφ
- Το email της Netflix στους συνδρομητές της για την εξαγορά της Warner Bros
- Λουτσέσκου: «Η διαφορά έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερη»
- Η Σάρα Πόλσον αποφάσισε να γίνει ηθοποιός εξαιτίας μιας ταινίας με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Ρόμπερτς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442