Ζημίες 451,7 εκατ. ευρώ εγγράφει το ΤΤ λόγω της συμμετοχής στην ανταλλαγή ομολόγων
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ) ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων (PSI) και ότι οι ζημίες που θα εγγράψει εξαιτίας του εκτιμώνται στα 451,7 εκατ. ευρώ. Εξαιτίας του PSI, το πιστωτικό ίδρυμα ενέγραψε ζημίες ύψους 498,43 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο φέτος έναντι ζημιών 55,1 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα πέρυσι.
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ) ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων (PSI) και ότι οι ζημίες που θα εγγράψει εξαιτίας του εκτιμώνται στα 451,7 εκατ. ευρώ.
Το ΤΤ, που πέρασε τα πανευρωπαϊκά τεστ αντοχής των τραπεζών τον Ιούλιο, είπε ότι θα συμμετάσχει στο PSI με ελληνικά ομόλογα, λήξεως έως το 2020, ύψους 3,12 δισ. ευρώ.
Εξαιτίας του PSI, το πιστωτικό ίδρυμα ενέγραψε ζημίες ύψους 498,43 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο φέτος έναντι ζημιών 55,1 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα πέρυσι.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας