«Κλειδώνει» θέσεις ο Μπόλονι, με 25 παίκτες στη Θεσσαλονίκη η Καρπάτι
Με τη συμμετοχή των Ίβιτς και Λαζάρ όπως φαίνεται θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα με την Καρπάτι, αφού οι δύο παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, δείχνουν έτοιμοι για το πρώτο ματς στα πλέι οφ του Europa League την Πέμπτη. Αυτό αποτελεί και ένα ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον Λάζλο Μπόλονι που στη σημερινή προπόνηση θα βεβαιωθεί για την ετοιμότητα των παικτών του και αναμένεται να «κλειδώσει» θέσεις στην 11άδα.Με 25 παίκτες στη Θεσσαλονίκη οι Ουκρανοί.
Με τη συμμετοχή των Ίβιτς και Λαζάρ όπως φαίνεται θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα με την Καρπάτι, αφού οι δύο παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, δείχνουν έτοιμοι. Αυτό αποτελεί και ένα ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον Λάζλο Μπόλονι που στη σημερινή προπόνηση θα βεβαιωθεί για την ετοιμότητα των παικτών. Ο Ίβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους από την προπόνηση, ενώ θυμίζουμε ότι ο Σέρβος είχε χάσει και το πρώτο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα.
Ο Κοστίν Λαζάρ έχει ξεπεράσει τη θλάση Α’ βαθμού, προπονείται κανονικά και υπολογίζεται για το ματς με τους Ουκρανούς, ενώ αντίθετα δεν προλαβαίνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας μετά τη θλάση που έπαθε στο φιλικό με την Ούπεν και έχει ελπίδες μόνο για τη ρεβάνς στην Ουκρανία.
Με 25 παίκτες στη Θεσσαλονίκη η Καρπάτι
Στο μεταξύ, από το μεσημέρι της Τρίτης, η αποστολή της Καρπάτι Λβιβ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με 25 ποδοσφαιριστές (δείγμα της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει ο προπονητής της Όλεχ Κονόνοφ). Μαζί ταξίδεψαν, δημοσιογράφοι και κάποιοι φίλαθλοί, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους στον αγώνα της Πέμπτης.
Λίγα λεπτά μετά την άφιξη της ομάδας, ο προπονητής των Ουκρανών, Όλεχ Κονόνοφ δήλωσε αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ:
«Είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε σε μία χώρα που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει φαβορί για την πρόκριση στις αναμετρήσεις μας με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο. Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο και δεν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη».
Στη συνέχεια ο κ. Κονόνοφ σχολίασε τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη: «Ξέρουμε ότι επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα και για αυτό ήρθαμε δύο μέρες νωρίτερα, έτσι ώστε να εγκληματιστούμε στις συνθήκες που επικρατούν εδώ».
Τέλος, ο τεχνικός της Καρπάτι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη 25 παίκτες: «Αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δίνουμε παιχνίδι για το ουκρανικό πρωτάθλημα και θα μεταβούμε κατευθείαν εκεί. Έτσι, ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μου».
Αναλυτικά η αποστολή με τους 25 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε ο Κονόνοφ στην αποστολή είναι οι εξής:
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «16» του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα για την 27η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
LIVE: Γιουβέντους – Πίζα. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γιουβέντους – Πίζα για την 28η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας