Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Γαλλία άφησε σε δηλώσεις του ο Σίντεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι «δεν είναι αδύνατο να επιστρέψω στην Γαλλία. Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, συν μία οψιόν ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν. Από τη στιγμή που υπάρχει η περίπτωση να μείνω ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, μπορεί να επιστρέψω» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Γαλλία άφησε σε δηλώσεις του ο Σίντεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι:
«Δεν πάω τόσο μακριά. Δεν είναι αδύνατο να επιστρέψω στην Γαλλία. Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, συν μία οψιόν ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν.
»Θα δούμε τι θα συμβεί, μετά την πρώτη προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου. Από τη στιγμή που υπάρχει η περίπτωση να μείνω ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, μπορεί να επιστρέψω.
Το αν θα πάω στην Γαλλία ή στην Αγγλία είναι μία απόφαση, την οποία θα πρέπει να μελετήσω ήρεμος. Το να επιστρέψω πάντως στην Λιόν φαντάζει αρκετά πολύπλοκο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής επιθετικός .