Σύντομα έρχεται η ώρα της πλατείας Συντάγματος, δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος
«Κανείς πια δεν ενδιαφέρεται για τέτοιοι είδους θεατρινισμούς» υποστηρίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής Αλέκος Αλαβάνος, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς. «Σύντομα έρχεται η ώρα της πλατείας Συντάγματος» συμπλήρωσε.
«Κανείς πια δεν ενδιαφέρεται για τέτοιοι είδους θεατρινισμούς» υποστηρίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής Αλέκος Αλαβάνος, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Ο κ. Αλαβάνος αναφέρει ότι «τούτες τις μέρες συμβαίνουν πολύ πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα που τραβούν την προσοχή της νεολαίας και του λαού γενικότερα, καθώς μετά το παράδειγμα της πλατείας Ταχρίρ στο Κάιρο ακολουθεί η πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ στην Μαδρίτη, για να δείξει τον δρόμο της λαϊκής παρέμβασης και της απαίτησης για δουλειά και δημοκρατία».
«Σύντομα έρχεται η ώρα της πλατείας Συντάγματος» κατέληξε ο κ. Αλαβάνος.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.