Σε συμφωνία για επέκταση συμβολαίου με τον Αβραάμ ήρθε ο Ολυμπιακός
Αίσιο τέλος θα έχει το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε το Σάββατο με τον διεθνή αμυντικό και τον έπεισε να παραμείνει στην ομάδα. Η κουβέντα έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο παίκτης θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, με ισχύ έως το 2015.
Να κάνω τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη» τόνισε σε συνέντευξή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και από ό,τι φαίνεται αυτό δεν θα αργήσει! Ο ισχυρός άνδρας της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ λίγες μέρες μετά την θετική έκβαση στην υπόθεση της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε, ανέλαβε δράση και πάλι δράση, όσον αφορά στην ανανέωση – επέκταση – συμβολαίων ποδοσφαιριστών που θέλει να δέσει στο Λιμάνι. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποτελεί ένα από τα βασικότερα γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής του Ολυμπιακού, αλλά και ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο, το οποίο έπρεπε να διασφαλιστεί.
Πρόθεση και των δύο πλευρών ήταν η παραμονή του διεθνή αμυντικού στο Λιμάνι και απ’ ότι όλα δείχνουν εκεί θα οδηγηθούμε, καθώς μετά το ραντεβού που είχαν το απόγευμα του Σαββάτου (15/04), συμφώνησαν στην επέκταση του συμβολαίου κατά τέσσερα χρόνια (το υπάρχων λήγει το 2012).
Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και το τυπικό μέρος. Άλλωστε δεν υπάρχουν εκκρεμότητες καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.