Έτοιμο Ολυμπιακό όταν θα πρέπει, υπόσχεται ο Ίβκοβιτς
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως από την άλλη μεριά τόνισε πως οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι όταν πρέπει. «Η Ρεάλ ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη» παραδέχθηκε.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως από την άλλη μεριά τόνισε πως οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι όταν πρέπει.
«Δεν παίξαμε καθόλου καλά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και δεν κάναμε τίποτα από όσα είχαμε σχεδιάσει πριν το ματς. Δεν είχαμε επικοινωνία ούτε στην επίθεση, αλλά ούτε και στην άμυνα, κάτι που μας στοίχισε αρκετά αφού δεχθήκαμε πολλούς εύκολους πόντους.
» Η Ρεάλ ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη. Οι παίκτες μου είχαν διάθεση, κάτι που φάνηκε από τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραν, αλλά στην άμυνα δεν είχαμε καθόλου επικοινωνία. Δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τα πικ εν ρολ και οι έμπειροι γκαρντ των αντιπάλων μας το εκμεταλλεύτηκαν αυτό.
» Πλην του τελευταίου λεπτού, δεν μίλησα με τους παίκτες μου για τη διαφορά του πρώτου αγώνα σε κανένα άλλο σημείο, αλλά όπως είδατε, ακόμη και στο τελευταίο λεπτό που τους έδωσε κάποιες εντολές για να κρατήσουμε τη διαφορά δεν τις ακολούθησαν και έμεινα έκπληκτος που άφησαν τον Γκαρμπαχόσα να σουτάρει μόνος του τρίποντο.
» To ζητούμενο είναι να είμαστε έτοιμοι στο ΤΟΠ-16. Το να βγεις πρώτος σε αυτή τη φάση, μετράει κυρίως στον ψυχολογικό τομέα και όχι τόσο στην ουσία. Εμείς προετοιμαζόμαστε για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι όταν πρέπει. Η σεζόν είναι μεγάλη και έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.