Με οριακές απώλειες 0,17% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Το γύρισμα της Εθνικής σε θετικό έδαφος προς το τέλος των συναλλαγών περιόρισε την πτώση στο ΧΑ με αποτέλεσμα η χρηματιστηριακή εβδομάδα να κλείσει με τον Γενικό Δείκτη στις 1.468,52 μονάδες και απώλειες μόλις 0,17%.
Το γύρισμα της Εθνικής σε θετικό έδαφος προς το τέλος των συναλλαγών περιόρισε την πτώση στο ΧΑ με αποτέλεσμα η χρηματιστηριακή εβδομάδα να κλείσει με τον Γενικό Δείκτη στις 1.468,52 μονάδες και απώλειες μόλις 0,17%.
Ενδοσυνεδριακά ο Γενικός Δείκτης κατέγραφε απώλειες έως και 1,32%, οι οποίες περιορίστηκαν προς το τέλος των συναλλαγών, ενώ σε εβδομαδιαία βάση κατέγραψε πτώση 3,02%.
Η μετοχή της Εθνικής έκλεισε στα 7,20 ευρώ με άνοδο 0,42%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 122,774 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 0,46%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε 0,67% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε οριακή άνοδο 0,06%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες του Εμπορίου +5,27% και του Πετρελαίου +3,24%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες της Υγείας -4,36% και των Τηλεπικοινωνιών -1,52%.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας