Ο βουλευτής Αλ.Χρυσανθακόπουλος υποψήφιος του ΛΑΟΣ για την Περιφέρεια Δυτ.Ελλάδας
Την υποψηφιότητα του βουλευτή Αχαΐας, Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Την υποψηφιότητα του βουλευτή Αχαΐας, Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Την ώρα που οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αρνούνται στον Γ.Παπανδρέου να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο ΛΑΟΣ κατεβάζει πέντε βουλευτές ως υποψήφιους για αυτοδιοικητικά αξιώματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ σήμερα μάζεψε την πολυλογία της ΔΕΘ. Όλο και περισσότερο ανακαλύπτει σκέψεις και προτάσεις, που έχει καταθέσει ο ΛΑΟΣ» και ανέφερε ως παράδειγμα, την αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου, πρόταση που -όπως είπε- κατατέθηκε από το κόμμα του τον Απρίλιο του 2010.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας