Πρωταθλητές Ευρώπης στα 470 οι Μάντης/Καγιαλής
Το χρυσό μετάλλιο στο open ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας, στην Ολυμπιακή κλάση των 470, κατάκτησαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. Στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στην Τουρκία, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Π. Καμπουρίδης, Θ. Πολυχρονίδης, οι οποίοι κατέλαβαν την τέταρτη θέση χάνοντας με πολύ μικρή διαφορά το χάλκινο μετάλλιο.
Το χρυσό μετάλλιο στο open ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας, στην Ολυμπιακή κλάση των 470, κατάκτησαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. Στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στην Τουρκία, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Π. Καμπουρίδης, Θ. Πολυχρονίδης, οι οποίοι κατέλαβαν την τέταρτη θέση χάνοντας με πολύ μικρή διαφορά το χάλκινο μετάλλιο.
Στην κατηγορία Γυναικών, η Βιργινία Κραβαριώτη με την Όλγα Τσιγαρίδη πήραν την 16η θέση, η Αφροδίτη Κυρανάκου με τη Δανάη Πάσχου κατάκτησαν την 27η θέση και η Αλτάνη Δανέζη με την Αλίκη-Άννα Στρατηγίου κατετάγησαν 27ες.
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοσανίδων RSX, που ολοκληρώθηκε στην πόλη Κερτμίντεν της Δανίας, ο Βύρων Κοκκαλάνης έμεινε τελικά στη 12η θέση, ο Γιώργος Φράγκος κατετάγη 32ος και την ίδια θέση πήρε στις γυναίκες η Αγγελική Σκαρλάτου. Πρωταθλητές κόσμου αναδείχθηκαν ο Πολωνός Πιοτρ Μιζίκα και η Ισπανή Μπλάνκα Μάνσον.
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα laser std, που φιλοξενήθηκε στο Χέιλινγκ Αϊλαντ της Αγγλίας, ο Αντώνης Μπουγιούρης στους Ανδρες ήταν 33ος και ο Δημήτρης Θεοδωράκης 198ος. Στους Νέους, ο Αλέξης Κάτσιος πήρε την 11η θέση και ο Γ.Ρούσσης την 98η. Τους αντίστοιχους τίτλους πήραν, στους Ανδρες ο Αυστραλός Τομ Σλίνγκσμπι και στους Νέους ο Δανός Σιέρουπ Τόρμπγιερν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέση Ανατολή: «Υπάρχει ανησυχία» – Ελληνίδα μεταφέρει πώς βιώνει την κατάσταση στο Άμπου Ντάμπι
- Μέση Ανατολή – Θεοχάρης: Έτοιμα τα σχέδια για την απομάκρυνση των Ελλήνων σε περίπτωση εκκένωσης
- Κουβέιτ: Συνετρίβη αμερικανικό μαχητικό F-15 – Καπνός υψώνεται στην περιοχή που βρίσκεται η πρεσβεία των ΗΠΑ
- Ψάχνει αντίδραση και… διπλό στην Ποντγκόριτσα η Εθνική
- Το 18,8% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα εξακολουθεί να μην διαθέτει καμία γυναίκα σε ηγετική θέση
- «Μαμά, πώς ήσουν τη δεκαετία του ’90;» – Η Ντρου Μπάριμορ θυμάται την πιο ατίθαση φάση της
- Μάβερικς – Θάντερ 87-100: «Πάτησε» με 30άρα το Ντάλας ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (vids)
- Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά, κανείς δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442