Δεν είμαι κανονικός παίκτης, δήλωσε ο Πάντελιτς στην παρουσίαση των… τεσσάρων
Ο Μάρκο Πάντελιτς έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού και σίγουρα και τις καρδιές των «ερυθρόλυκων» φιλάθλων λέγοντας: «Δεν είμαι κανονικός παίκτης. Είμαι ένας παίκτης που ήρθα από την κερκίδα. Είμαστε αδέρφια, διότι προέρχομαι από τον Ερυθρό Αστέρα». Μοϊσές Ουρτάδο, Κρίστιαν Νέμεθ και Νταβίδ Φουστέρ μίλησαν για τους στόχους τους...
Ο Μάρκο Πάντελιτς έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού και σίγουρα και τις καρδιές των «ερυθρόλυκων» φιλάθλων λέγοντας: «Δεν είμαι κανονικός παίκτης. Είμαι ένας παίκτης που ήρθα από την κερκίδα. Είμαστε αδέρφια, διότι προέρχομαι από τον Ερυθρό Αστέρα».
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μπήκε στην εκδήλωσημε σκοπό να χαιρετήσει τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Περιμένουμε και από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές να δείξουνε την πραγματική τους αξία στο γήπεδο. Ώρα να παίξουν μπάλα. Αυτό έχω να πω».
Στη συνέχεια οι τέσσερις νέοι παίκτες των «ερυθρολεύκων», σήκωσαν τις νέες τους φανέλες. Ο Πάντελιτς πήρε το 9, ο Ουρτάδο το 30, ο Φουστέρ το 19 και ο Νέμεθ το 29.
Οι δηλώσεις:
Ουρτάδο: «Ήταν πολύ μεγάλη απόφαση να αφήσει την ομάδα στην οποία ουστιακά μεγάλωσε. Ωστόσο o Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα». Η Ελλάδα μοιάζει με την Ισπανία, έχω συναντήσει ένα πολύ καλό περιβάλλον, γνωρίζω τον προπονητή και όλα θα πάνε καλά».
Πάντελιτς: «Δεν είμαι κανονικός παίκτης. Είμαι ένας παίκτης που ήρθα από την κερκίδα. Είμαστε αδέρφια, διότι προέρχομαι από τον Ερυθρό Αστέρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Στόχος να πάρουμε το πρωτάθλημα και να λάβουμε μέρος στο Champions League την επόμενη σεζόν».
Ο Σέρβος επιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μιλώντας στα ελληνικά και συνέχισε: «Θέλω να πετύχω πολλά γκολ, πάνω από 15. Θέλω να κάνω καλή δουλειά. Ξέρω πως έχουν περάσει πολύ καλοί Σέρβοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Ίβιτς & ο Τζόλε, από τον Ολυμπιακό και αυτό που θέλω είναι να έχω ανάλογες επιτυχίες με εκείνους».
Νέμεθ: «Είχε προτάσεις από πολλές ομάδες, αλλά προτίμησα να έρθω στον Ολυμπιακό. Είχα πρόταση και από τον Παναθηναϊκό. Η τελευταία μου χρονιά στην ΑΕΚ είναι καλή εμπειρία και πιστεύω πως είμαι έτοιμος».
Φουστέρ: «Γνωρίζω καλά τον Βαλβέρδε, είναι ο άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε για εμένα. Η θέση που προτιμώ να παίζω είναι πίσω από τον σέντερ φορ. Το γεγονός πως με ήθελε πολύ, τόσο η ομάδα, όσο και ο προπονητής μου, δείχνουν πως είμαι έτοιμος».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Δεύτερη σερί γκέλα για την Αταλάντα στη Serie A, έμεινε στο 2-2 με την Ουντινέζε εντός έδρας και έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ Novibet με 1-0 και το 0-0 του Άρη στο Βικελίδης απέναντι στον Ατρόμητο.