Διαψεύδει ο Ζαϊρί, προσπάθειες για τον Ζεβλάκοφ
Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών να αναφέρουν πως ο Ζαουάντ Ζαϊρί εμφανίζει τάσεις φυγής από τον Ολυμπιακό, εξαιτίας προσωπικού του προβλήματος, ωστόσο ο ίδιος τις διαψεύδει και τονίζει πως θα «τιμήσω το συμβόλαιό μου». Σε ότι αφορά τον Ζεβλάκοφ, που έχει παραδεχτεί ότι σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Ανκαρουγκουτσού, οι πειραιώτες ρίχνουν γέφυρες επικοινωνίας για να τον κρατήσουν στο Λιμάνι. O Ζεσουάλδο Φερέιρα στη λίστα για τον πάγκο του Ολυμπιακού.
Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών να αναφέρουν πως ο Ζαουάντ Ζαϊρί εμφανίζει τάσεις φυγής από τον Ολυμπιακό, εξαιτίας προσωπικού του προβλήματος, ωστόσο ο ίδιος τις διαψεύδει και τονίζει πως θα «τιμήσω το συμβόλαιό μου». Σε ότι αφορά τον Ζεβλάκοφ, που έχει παραδεχτεί ότι σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Ανκαρουγκουτσού, οι πειραιώτες ρίχνουν γέφυρες επικοινωνίας για να τον κρατήσουν στο Λιμάνι.
Ο Ζαϊρί είναι ενήμερος για την φημολογία που τον θέλει να ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά ο μαροκινός με δηλώσεις του στην ΕΡΑΣπορ ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα να φύγω από την ομάδα, έχω συμβόλαιο μαζί της και θα συνεχίσω σε αυτόν».
Πρόσθεσε επίσης πως θα επιστρέψει νωρίτερα στην Ελλάδα για να είναι πανέτοιμος ενόψει της νέας σεζόν. «Θα επιστρέψω πιο νωρίς στην Ελλάδα, ώστε να εξεταστώ από τους γιατρούς και να είμαι πανέτοιμος για την έναρξη της φετινής προετοιμασίας. Αυτή την περίοδο ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα, γνωρίζω ότι γράφονται διάφορα για μένα, όμως δεν υπάρχει θέμα ό,τι και αν γράφει ο οποιοσδήποτε», δήλωσε.
Προσπάθεια για Ζεβλάκοφ
Η αβεβαιότητα στα διοικητικά του Ολυμπιακού ανάγκασε τον Ζεβλάκοφ να εξετάσει τις όποιες προτάσεις είχε και αυτή της Ανκαραγκουτσού, που του προσφέρει διετές συμβόλαιο, τον έχει δελεάσει. Στο Λιμάνι όμως, βλέποντας πως θα χάσουν έναν αξιόπιστο αμυντικό, επικοινώνησαν μαζί του, λέγοντάς του να περιμένει γιατί θα του γίνει πρόταση.
Μετά από τέσσερα χρόνια στον Πειραιά, ο Ζεβλάκοφ σαφώς και θα ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά τόσο η χρονική, όσο κι η οικονομική προσφορά της τουρκικής ομάδας του προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Αλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» μονοετή ανανέωση σκόπευαν να του κάνουν πριν το πάγωμα των εξελίξεων. Μέσα στις επόμενες μέρες πάντως θα απαντήσει οριστικά στην Ανκαραγκουτσού και θα γνωστοποιηθούν οι προθέσεις του.
Στη λίστα και ο Φερέιρα
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει σταθερός στην «ερυθρόλευκη» λίστα με τους υποψήφιους προπονητής, ωστόσο τις τελευταίες μέρες αυτή μεγαλώνει και συμπεριλαμβάνει αρκετά ονόματα από την Ιβηρική χερσόνησο.
Ο γνωστός μάνατζερ, ο Χουάν Φίχερ πρότεινε στον Ολυμπιακό τον Πελεγκρίνι, ενώ ελληνικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τους Μανόλο Χιμένεθ (απολύθηκε το Μάρτιο από την Σεβίλη) και Ζεσουάλδο Φερέιρα (απολύθηκε πρόσφατα από την Πόρτο). Ο τελευταίος μάλιστα παρουσιάστηκε και από τους πορτογάλους ως υποψήφιος και στο Λιμάνι εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις, όσο τα διοικητικά παραμένουν στον αέρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «a bola», o Φερέιρα, που… έπαιξε και για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, μπήκε στην λίστα του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες και αφού ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τους «Δράκους».
Το άρθρο της πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν προπονητή εγνωσμένης αξίας, ικανό να οδηγήσει το σύλλογο εκ νέου στο δρόμο των επιτυχιών.
Οι πορτογάλοι πάντως, είτε δεν γνωρίζουν καλά τα δρώμενα στον Ολυμπιακό, είτε διαθέτουν μαντικές ικανότητες, καθώς ως ιδιοκτήτη των πειραιωτών παρουσιάζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όχι τον Σωκράτη Κόκκαλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»
- Πώς η αντιεμβολιαστική στάση των ΗΠΑ απειλεί να βλάψει όλο τον πλανήτη
- Από το αρχείο του δήμου Κορινθίων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442