Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Εγκλημα αν χάσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Γκέκα

Εγκλημα αν χάσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Γκέκα

Ο Φάνης Γκέκας πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του στη Γερμανία και ελπίζει σε έναν καλύτερο μέλλον με τη Χέρτα. Ωστόσο δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το ελληνικό πρωτάθλημα. «Θα είναι έγκλημα αν το χάσει ο Παναθηναϊκός» είπε χαρακτηριστικά. 

2

Mε αφορμή το χατ-τρικ που σημείωσε στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Χέρτα επί της Βόλφσμπουργκ (5-1), ο Φάνης Γκέκας μίλησε στον Sentra 103,3, με τον διεθνή φορ να αναφέρεται στη μάχη του τίτλου, λέγοντας πως «θα είναι έγκλημα αν το χάσει ο Παναθηναϊκός», αλλά και στην εθνική ομάδα.

Για τη νίκη της Χέρτα επί της Βόλφσμπουργκ με 5-1: «Ηταν μια πολύ μεγάλη νίκη τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά μετά την ήττα που είχαμε γνωρίσει από τη Νυρεμβέργη. Ισως αδικήσαμε τους εαυτούς μας τον τελευταίο καιρό. Η χθεσινή εικόνα αντικατοπτρίζει την πραγματική μας αξία«.

Για το χατ-τρικ που πέτυχε: «Για μένα ήταν η πρώτη φορά στην Μπουντεσλίγκα που κάνω χατ-τρικ. Είναι πολύ δύσκολο ειδικά στη Γερμανία να το πετύχεις».

Για τις πιθανότητες παραμονής της Χέρτα: «Εχουμε πολύ καλούς παίκτες αρκεί να το δείχνουμε στο χορτάρι. Αν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με την Ντόρτμουντ και κερδίσουμε, θα έχουμε ελπίδες για να παραμείνουμε».

Για το μέλλον του: «Αν η Χέρτα παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα, έχω άλλα δυο χρόνια το λιγότερο. Αν πέσει, το συμβόλαιό μου ανήκει στην Λεβερκούζεν αλλά υπάρχει οψιόν και μπορώ να το σπάσω και να φύγω».

Για το ντέρμπι και την κούρσα του τίτλου: «Δεν είδα το ντέρμπι. Το πρωτάθλημα δεν χάνεται από τον Παναθηναϊκό εκτός κι αν κάνει έγκλημα. Μόνο έτσι το χάνει. Είναι στο χέρι του. Πιστεύω ότι ήταν πολύ καλύτερος από τον Ολυμπιακό και δίκαια θα το πάρει αν το πάρει».

Για την Εθνική ομάδα: «Υπάρχει μεγάλο περιθώριο για να βελτιωθούμε. Δεν δείξαμε καλό πρόσωπο κόντρα στην Σενεγάλη. Ισως το πήραμε πιο χαλαρά, ήταν η μέρα περίεργη, γενικά δεν μας βγήκε τίποτα. Εχουμε μπροστά μας δυο-τρεις μήνες. Οταν συγκεντρωθούμε όλοι στην Αθήνα και ξεκινήσουμε τις προπονήσεις θα βρούμε λύσεις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies