Η Σέλτικ εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα της Ρέιντζες (1-1 με τη Χιμπέρνιαν) και ανέβηκε μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος Σκοτίας. Με τον Γιώργο Σαμαρά στην ενδεκάδα της σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, επικράτησε 2-1 στην έδρα της Χάμιλτον.
Η Σέλτικ εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα της Ρέιντζες (1-1 με τη Χιμπέρνιαν) και ανέβηκε μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος Σκοτίας.
Με τον Γιώργο Σαμαρά στην ενδεκάδα της σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, επικράτησε 2-1 στην έδρα της Χάμιλτον και έφτασε τους 20 βαθμούς μετά από 9 αγώνες. Τα γκολ πέτυχαν οι Μαλόνι (15) και ΜακΝτόναλντ (29), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 83 με τον Κουριέ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Κανείς ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας δεν είπε το παραμικρό για τον Λίαμ Ροσένιορ, σε αντίθεση με τα όσα είχαν γίνει μετά το «διαζύγιο» των Λονδρέζων με τον Μαρέσκα
Ένα ακόμη ξέσπασμα είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις κατά τη διάρκεια αγώνα στο Οπεν της Μαδριτης – Δείτε σε βίντεο τι έγινε!