Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου στην κορυφή
Με δύο χτυπήματα φάουλ του Ούμπιντες, εκ των οποίων το δεύτερο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-1 του Ιωνικού, σε αγώνα για την 6η ημέρα της Β εθνικής κατηγορίας, και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε άλλο παιχνίδι, ο Παναιτωλικός νίκησε στο Αγρίνιο 1-0 το Αιγάλεω, ενώ ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ευόσμου, μεταξύ Αγροτικού Αστέρα και Πανσερραϊκού.
Με δύο χτυπήματα φάουλ του Ούμπιντες, εκ των οποίων το δεύτερο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-1 του Ιωνικού, σε αγώνα για την 6η ημέρα της Β εθνικής κατηγορίας, και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε άλλο παιχνίδι, ο Παναιτωλικός νίκησε στο Αγρίνιο 1-0 το Αιγάλεω, ενώ ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ευόσμου, μεταξύ Αγροτικού Αστέρα και Πανσερραϊκού.
Στην κορυφή της βαθμολογίας της Β Εθνικής βρίσκεται από το Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έκαμψε στις καθυστερήσεις την αντίσταση του Ιωνικού, ο οποίος προηγήθηκε στο σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 62 με τον Φουρτάδο, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισαν 1-1, με φάουλ του Ούμπιτες. Ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 93, όταν ο Ούμπιτες, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έδωσε την νίκη στους γηπεδούχους.
Αγροτικός Αστέρας και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β Εθνικής. Το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες, ενώ το τελικό σκορ του αγώνα είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.
Τα «λιοντάρια» κατάφεραν να προηγηθούν, χάρη σε αυτογκόλ του Παπαδόπουλου στο 3, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γέβτζοβιτς έφερε το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο ημίχρονο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Τέλος, βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παναιτωλικός, ο οποίος νίκησε το Αιγάλεω στο Αγρίνιο. Το γκολ για τα «καναρίνια» πέτυχε ο Στογιάνοβιτς στο 26 του αγώνα.
Σε αγώνες για την 6η ημέρα της Β εθνικής κατηγορίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Αγροτικός Αστέρας – Πανσερραϊκός 1-1 (44 Γέβτζοβιτς – 39 Γ. Παπαδόπουλος (αυτ)) Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 2-1 (64, 93 Ούμπιτες – 62 Φουρτάδο) Παναιτωλικός – Αιγάλεω 1-0 (26 Στογιάνοβιτς) Πιερικός-Θρασύβουλος 25/10 Διαγόρας-Ρόδος 25/10 Ηλιούπολη-Αναγέννηση Καρδίτσας 25/10 ΟΦΗ-Εθνικός 25/10 Εθνικός Αστέρας-Κέρκυρα 26/10
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στην Ισπανία αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει στα χέρια της τα χαρτιά της ανανέωσης με τη Euroleague, την ώρα που η Βιλερμπάν θα αποφασίσει άμεσα.