Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
weather-icon 14o
Αισιόδοξος ο Τοπαλίδης για την πρόκριση στο Μουντιάλ

Αισιόδοξος ο Τοπαλίδης για την πρόκριση στο Μουντιάλ

Παρά το γεγονός ότι όλοι... απεύχονταν να βρεθεί η Ουκρανία αντίπαλος της Εθνικής στα μπαράζ του Μουντιάλ, ο άμεσος συνεργάτης του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, δήλωσε αισιόδοξος για πρόκριση της Εθνικής, ενώ προανήγγειλε και αλλαγές στην ομάδα: «Πιστεύω ότι αξίζουμε την πρόκριση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει με αλλαγές στην Εθνική».

102

Παρά το γεγονός ότι όλοι… απεύχονταν να βρεθεί η Ουκρανία αντίπαλος της Εθνικής στα μπαράζ του Μουντιάλ, ο άμεσος συνεργάτης του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» δήλωσε αισιόδοξος για πρόκριση της Εθνικής, ενώ προανήγγειλε και αλλαγές στην ομάδα.

Αναλυτικά…

«Είχαμε πει με όποιον αντίπαλο και να πέσουμε θα ήταν 50-50. Ίσως η Σλοβενία να έδειχνε ο πιο εύκολος αντίπαλος, αλλά κάποιες φορές μπορεί να πιστεύεις ότι παίζεις με εύκολο αντίπαλο, αλλά το αποτέλεσμα να μην είναι το ίδιο. Και στα δύο παιχνίδια θα παιχθεί η πρόκριση, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

»Πιστεύω ότι αξίζουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ, στον δεύτερο αγώνα με την Ελβετία είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και να προκριθούμε απευθείας αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα.

»Η Γαλλία για παράδειγμα έμεινε δεύτερη, όπως και η Πορτογαλία που για εμένα είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο» τόνισε ο κ. Τοπαλίδης και συμπλήρωσε αναφερόμενος στα νέα παιδιά:

«Υπάρχουν καλοί παίκτες και στις μικρές Εθνικές, πιστεύω ότι και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο. Ο καλύτερος τρόπος να επιβιώσεις είναι να έχεις επιτυχίες, μέσα από αυτές μπορείς να χτίσεις για το μέλλον.

Γενικά υπάρχει πρόβλημα με παίκτες που δεν βγαίνουν πια. Στην Εθνική ομάδα έχουμε παίκτες που δυστυχώς δεν είναι βασικοί στις ομάδες τους. Αντίθετα, στην Ουκρανία οι δέκα παίκτες είναι από τις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας».

Όσο για τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν άμεσα στην Εθνική, πρόσθεσε: «Σε πρώτο πλάνο στο μυαλό μας είναι η πρόκριση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει με αλλαγές στην Εθνική. Πάντως, σε γενικές γραμμές, η Ελλάδα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι που μετράει.

»Έχουμε αισιοδοξία ότι θα περάσουμε στην τελική φάση. Από την στιγμή που είμαστε στα μπαράζ, είναι στο χέρι μας. Αφού δεν ήμασταν στους αδύνατους, ήταν καλό που αποφύγαμε άλλες ομάδες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
Cookies