Ο Ρονάλντο Γκιάρο ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση του Αρη ενόψει Εργοτέλη
Σε υπέρηχο θα υποβληθεί την Τρίτη ο Ρονάλντο Γκιάρο, προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην επιστροφή του Αρη σε ρυθμό προπονήσεων εν όψει της σαββατιάτικης, εκτός έδρας, δοκιμασίας με τον Εργοτέλη. Αντίθετα, στο πρόγραμμα, συμμετείχαν κανονικά οι Μεντί Ναφτί, Ντάριο Φερνάντες, Βασίλης Ρόβας.
Σε υπέρηχο θα υποβληθεί την Τρίτη ο Ρονάλντο Γκιάρο, προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην επιστροφή του Αρη σε ρυθμό προπονήσεων εν όψει της σαββατιάτικης, εκτός έδρας, δοκιμασίας με τον Εργοτέλη.
Στο πρόγραμμα, αντίθετα, το οποίο τελέστηκε υπό τις οδηγίες του Ιομάρ Μαζίνιο, ο οποίος επέστρεψε σε ελληνικό έδαφος μετά το σύντομο ταξίδι που έκανε στη Βραζιλία, συμμετείχαν κανονικά οι Μεντί Ναφτί, Ντάριο Φερνάντες, Βασίλης Ρόβας.
Ολοι τους ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και εκτός απροόπτου θα υπολογίζονται από τον προπονητή τους για τη μάχη στην Κρήτη.
Ο Νάτσο Γκαρσία, από την άλλη, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, κινούμενος, όπως τονίζεται, με προσοχή, ώστε να αποφευχθεί κάθε περίπτωση υποτροπής στον τραυματισμό του, ενώ με φυσιοθεραπείες εξακολουθεί να πορεύεται ο Κρίστι Βανγκέλι.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του αντιπροσώπου του, ζήτησε να μην συμμετέχει το Ιράν στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, με την Ιταλία να επιλέγεται ως αντικαταστάτρια του.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.