Παρέμεινε πρώτη η Καλλιθέα, έπιασε κορυφή η Αναγέννηση Επανώμης
Η Καλλιθέα παρέμεινε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής αφού επικράτησε εκτός έδρας του Παναργειακού και κράτησε το απόλυτο των βαθμών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Στην 4η θέση ανέβηκε ο Βύζας Μεγάρων που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Ασπροπύργου. Στον 2ο όμιλο, τα σκήπτρα πήρε η Αναγέννηση Επανώμης αφού ο Φωκικός (που έχει κάνει το ρεπό του) παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία στον Οδυσσέας Αναγέννησης.
Η Καλλιθέα παρέμεινε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής αφού επικράτησε εκτός έδρας του Παναργειακού και κράτησε το απόλυτο των βαθμών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Στην 4η θέση ανέβηκε ο Βύζας Μεγάρων που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Ασπροπύργου.
Στις αναμετρήσεις για τον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Στον 2ο όμιλο, τα σκήπτρα πήρε η Αναγέννηση Επανώμης αφού ο Φωκικός (που έχει κάνει το ρεπό του) παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία στον Οδυσσέας Αναγέννησης.
Στις αναμετρήσεις για τον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του αντιπροσώπου του, ζήτησε να μην συμμετέχει το Ιράν στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, με την Ιταλία να επιλέγεται ως αντικαταστάτρια του.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.