Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Έλληνας φοιτητής κερδίζει 12.350 δολάρια από διαφήμιση

Έλληνας φοιτητής κερδίζει 12.350 δολάρια από διαφήμιση

γράφει ο Νίκος Βασιλάκος Ένας 24χρονος Έλληνας φοιτητής στη Μεγάλη Βρετανία,

γράφει ο Νίκος Βασιλάκος

Ένας 24χρονος Έλληνας φοιτητής στη Μεγάλη Βρετανία,
ο Σπύρος Πυργιώτης, θέλοντας να κάνει ΜΒΑ στην Μεγάλη Βρετανία και μην έχοντας τις 17.000 βρετανικές λίρες (περίπου 19.800 ευρώ) για τα δίδακτρα αποφάσισε να δημιουργήσει το www.thetextpage.com.

Το thetextpage.com είναι ένας διαφορετικός τρόπος on-line διαφήμισης που αποτελείται απο 100% χαρακτήρες (απλό κείμενο) τους οποίους αγοράζει ο διαφημιζόμενος προς 2 δολλαρια για κάθε χαρακτήρα με στόχο να διαφημίσει την επιχείρησή του.

Μέχρι στιγμής το thetextpage.com έχει πουλήσει περισσότερους από 6.000 χαρακτήρες συγκεντρώνοντας 12.350 δολάρια. Ποσό ικανό για να χρηματοδοτήσει το MBA του Έλληνα φοιτητή.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που προκάλεσε ο εναλλακτικός τρόπος διαφήμισης είναι ότι η Step Reality Productions θα γυρίσει ντοκιμαντέρ με την προσπάθεια του Έλληνα φοιτητή να συλλέξει τα χρήματα για το MBA του.

Δείτε το τρέιλερ: www.youtube.com/watch?v=MvceUgf6t1A.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο