Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Ατομικό ο Σισέ, πονοκέφαλος για τον Χένκ Τεν Κάτε

Ατομικό ο Σισέ, πονοκέφαλος για τον Χένκ Τεν Κάτε

Μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Χενκ Τεν Κάτε από την επιστροφή της ομάδας από την Βουδαπέστη και το φιλικό με την Χόνβεντ, οι «πράσινοι» συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στις αθλητικες εγκαταστάσεις της Παιανίας με τον Σισέ να νιώθει ενχολήσεις στους κοιλιακούς και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
- Πωλητήριο στον Κολοτσίνι
- Πρώτη επαφή για «Σάλπι»

89

Μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Χενκ Τεν Κάτε από την επιστροφή της ομάδας από την Βουδαπέστη και το φιλικό με την Χόνβεντ, οι «πράσινοι» συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στις αθλητικες εγκαταστάσεις της Παιανίας για την πρώτη εκ των δυο προπονήσεων που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Φυσικά απουσίαζαν οι διεθνείς της ομάδας, που δεν είναι και λίγοι (σ.σ. Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μουν και Τζόρβας), αλλά αυτός δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο «πονοκεφαλιάζει» ο τεχνικός του «τριφυλλιού», καθώς είδε τον Τζιμπρίλ Σισέ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενοχλήσεων.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της ομάδας, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και για αυτό το λόγο, αποφασίστηκε να γυμναστεί σε χαλαρούς ρυθμούς.

Οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν με ζέσταμα και στην συνέχεια επιδόθηκαν μέχρι το τέλος του προγράμματος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα.

Έλειπε ο Φαν Ντερ Λεμ, που «τελειώνει»

Στα αξιοσημείωτα της προπόνησης ήταν η μη παρουσία του Γκέραρντ Φαν Ντερ Λεμ.

Ο βοηθός του Τεν Κάτε, για τον οποίο εδώ και καιρό φημολογείται ότι «τελειώνει», πληρώνοντας το… μάρμαρο για την ελλιπή «κατασκοπεία» της Σπάρτα Πράγας.

Αυτό είχε σαν συνέπεια η ομάδα να πάει χαλαρή και με τουπέ στην Τσεχία και να θέσει σε κίνδυνο την πρόκριση, που ήρθε μετά… κόπων και βασάνων στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, δεν έδωσε το «παρών» στην Παιανία και φαίνεται πως μετράει… ώρες στο «τριφύλλι».

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ολλανδός είχε πει στους παίκτες του β γκρουπ (Κλέιτον, Μάντζιο, Τζιόλη, Δημούτσο) το περασμένο Σάββατο (8/8) ότι θα λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies