Ο Πανιώνιος «ψήνει» τον Γκούμα για… κάτοικο Νέας Σμύρνης
Στον Πανιώνιο είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Γκούμας, ενώ οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και 20 ημέρες. Η ομάδα του Εμίλιο Φερέρα μετά τον τραυματισμό του Σμόγιε και τα προβλήματα του Καστελιόνε ψάχνει μια λύση στην άμυνα και έχει στραφεί στον 34χρονο παίκτη που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.
Στον Πανιώνιο είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Γκούμας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportday», ενώ οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και 20 ημέρες.
Η ομάδα του Εμίλιο Φερέρα μετά τον τραυματισμό του Σμόγιε και τα προβλήματα του Καστελιόνε ψάχνει μια λύση στην άμυνα και έχει στραφεί στον 34χρονο παίκτη που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.
Όπως είναι λογικό, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει τις μεταξύ τους συνομιλίες, όμως, όπως όλα δείχνουν υπάρχει θετικό κλίμα και θέληση τόσο από τους «κυανέρυθρους» να εντάξουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο διεθνή αμυντικό, όσο και από τον ίδιο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αθήνα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.
Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πήραν τη νίκη μέσα στο Ντιτρόιτ επί των Πίστονς στο Game 5 και χρειάζονται μία ακόμη για να περάσουν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του NBA.