Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 23o
Ο ΠΑΟΚ πέταξε για Όσλο, ο Βιτόλο προσγειώθηκε Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ πέταξε για Όσλο, ο Βιτόλο προσγειώθηκε Τούμπα

Στο Όσλο βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο ΠΑΟΚ, ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Βαλερένγκα για τα προκριματικά του Europa League το βράδυ της Πέμπτης (20:00, Conn-xtv) στο «Ούλεβαλ». Στο μεταξύ, παίκτης του «Δικεφάλου» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι και τυπικά ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίς έφτασε τα ξημερώματα (01:45) στη Θεσσαλονίκη και στις πρώτες δηλώσεις του είπε: «Ο ΠΑΟΚ περίμενε πολύ για εμένα και θα μιλήσω στο γήπεδο».

89

Ύστερα από μεγάλη ταλαιπωρία και δύο πτήσεις, ο Βίκτορ Βιτόλο έφτασε τα ξημερώματα (01:45) της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, έχοντας κερδίσει την ελευθερία του από τη Σανταντέρ για να ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ.

Τον Ισπανό μέσο υποδέχτηκαν αρκετοί φίλοι του «Δικεφάλου», ενώ από την διοίκηση στο αεροδρόμιο βρίσκονταν ο εκπρόσωπος Σπύρος Μηλιορίδης, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κώστας Ιωσηφίδης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου, Κυριάκος Κυριάκου. Ο Βιτόλο στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε:

«Ήρθα σε μια μεγάλη οικογένεια και με τιμά που επέμενε τόσο πολύ για εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Περισσότερα στο γήπεδο…».

Ο Βιτόλο έχει ήδη υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει σε επίπεδο τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Φερνάντο Σάντος, άλλωστε, τον προορίζει για βασικό και θέλει όσο το δυνατόν συντομότερο να τον έχει ετοιμοπόλεμο. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε το μεσημέρι την απόκτηση του Ισπανού μέσου.

Η ομάδα αναχώρησε για Όσλο

Προς το παρόν, όλοι στον ΠΑΟΚ σκέφτονται τη Βαλερένγκα! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε το πρωί την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και το μεσημέρι (15:00) αναχώρησε για το Όσλο, όπου έφτασε το βράδυ, ενόψει του πρώτου για τα προκριματικά του Europa League το βράδυ της Πέμπτης (20:00, Conn-xtv) στο «Ούλεβαλ».

Η αποστολή…

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών, που συνθέτουν την αποστολή της ομάδας, η οποία ταξίδεψε για τη Νορβηγία. Αυτοί είναι οι εξής:

Χαλκιάς, Kρέσιτς, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Aμπουμπακάρι, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Λίνο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ιβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βερόν. Εκτός έμειναν οι Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια και Σαβίνι.

Σάντος: «Να τελειώσουμε την πρόκριση εκεί»

«Η ομάδα μας δεν είναι στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Έχουμε κάνει ότι είναι δυνατό, ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Ο προκριματικός γύρος είναι ανοικτός. Η νορβηγική ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά και η δική μας έχει ποιότητα, αποφασιστικότητα, θα αντιπαρατάξουμε θέληση και δύναμη.

»Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Όσλο, για να τελειώσουμε με την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι στο δικό μας γήπεδο», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, λίγο πριν «πετάξει» και συνέχισε:

«Δεν μπορούμε να θεωρούμαστε καλύτερη ομάδα με είκοσι μέρες δουλειάς, έχοντας απέναντι μια ομάδα που έχει μήνες δουλειάς στα πόδια της. Σε δύο μήνες ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος».

Ερωτηθείς για τις τελευταίες ήττες της Βαλερένγκα στο πρωτάθλημα ο τεχνικός του «Δικεφάλου» απάντησε: «Πρώτα απ όλα τα φαινόμενα απατούν.

»Στο τελευταίο παιχνίδι που έχασε αγωνίστηκε χωρίς τρεις βασικούς παίκτες της που είμαι σίγουρος τους προφύλαξαν για το παιχνίδι της Πέμπτης. Τους ξέρουμε, τους έχουμε μελετήσει, είμαι σίγουρος θα ανταποκριθούμε καλά».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Φωτάκης από την αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου «Μακεδονία», τόνισε: «Θα είναι ό,τι καλύτερο να σκοράρουμε εκτός έδρας.

»Δεν μας προβληματίζει που η Βαλερένγκα είναι πιο έτοιμη από εμάς. Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσοστό ετοιμότητας του ΠΑΟΚ, καταλληλότερος για να το κάνει αυτό είναι ο προπονητής μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies