Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Οι εκδόσεις Πατάκη και το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης σας προσκαλούν το Σάββατο 1 Αυγούστου, στις 21.00 μ.μ. στο Argo (Χώρα Μυκόνου) στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στεφανάκη. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ίδιος ο συγγραφέας ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Όλγα Νικολαΐδου.
Οι εκδόσεις Πατάκη και το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης σας προσκαλούν το Σάββατο 1 Αυγούστου, στις 21.00 μ.μ. στο Argo (Χώρα Μυκόνου) στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στεφανάκη.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ίδιος ο συγγραφέας ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Όλγα Νικολαΐδου.