Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
«Χρυσός» ο Ηλιάδης στην κατηγορία -90κ. του τζούντο
Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -90κ. του τζούντο, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα, κατέκτησε η Ηλίας Ηλιάδης. Ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας νίκησε διαδοχικά τον Ιταλό Λορέντζο Μπανιόλι, τον Αλγερινό Λιές Μπουγιακούμπ και στον τελικό τον Μαροκινό Μοχάμεντ Αλ Ασρί. Έτσι η Ελλάδα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στους 16ους Μεσογειακούς αγώνες.
Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -90κ. του τζούντο, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα, κατέκτησε η Ηλίας Ηλιάδης.
Ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας νίκησε διαδοχικά τον Ιταλό Λορέντζο Μπανιόλι, τον Αλγερινό Λιές Μπουγιακούμπ και στον τελικό τον Μαροκινό Μοχάμεντ Αλ Ασρί.
Έτσι η Ελλάδα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στους 16ους Μεσογειακούς αγώνες.
Στα +78κ η Λυμπεροπούλου έχασε από τη Ραμαντάν (Αίγυπτος) και Ελ Κιλάλι (Μαρόκο), ενώ στα +100κ ο Αλεξιάδης νίκησε τον Γιένους (Σλοβενία), αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από τους Ρινέρ (Γαλλία), Κοτσατούρκ (Τουρκία).
Τέλος στα -70κ η Βυζανιάρη έχασε από την Πασκέ (Γαλλία) και την Μαρίνοβιτς (Κροατία).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.