Ράλι Σαρδηνίας 2009: Ο Jari Matti Latvala έδωσε απαντήσεις!
Ο Φινλανδός κέρδισε στην Ιταλία, έσπασε το σερί του S. Loeb και μίλησε με πράξεις σε όσους τον αμφιβήτησαν μετά το άσχημο φετινό του ξεκίνημα! Διαβάστε περισσότερα εδώ και δείτε τις φωτογραφίες από τη Σαρδηνία.
Ενάμισι μήνα μετά το τρομακτικό του ατύχημα στο Ράλι Πορτογαλίας και υπό αφόρητη πίεση να αποδώσει έπειτα από τα πολλαπλά του λάθη στους πρώτους φετινούς αγώνες, ο Jari Matti Latvala έγινε ο άνθρωπος που κατάφερε να σπάσει το φετινό σερί (πέντε) νικών του Sebastien Loeb στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, κερδίζοντας τον 6ο φετινό αγώνα του WRC στη Σαρδηνία!
Η νίκη του Φινλανδού ήταν περίτεχνη, καθώς για τις δύο τελευταίες ημέρες είχε το μειονέκτημα να εκκινεί πρώτος και να χάνει χρόνο καθαρίζοντας το δρόμο για όσους ακολουθούσαν. Δεύτερος στη ράμπα ανέβηκε ο έτερος Φινλανδός της εργοστασιακής Ford, Mikko Hirvonen και τρίτος ο Sebastian Loeb.
Ωστόσο, περίπου δύο ώρες μετά το τέλος του αγώνα επεβλήθη από τους αγωνοδίκες ποινή δύο λεπτών στον πρωταθλητή, διότι ο συνοδηγός του -Daniel Elena- είχε λύσει τη ζώνη του όσο το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει, θέλοντας να κερδίσει χρόνο για να αλλάξει το κλαταρισμένο ελαστικό στο δεύτερο σκέλος.
Συνεπώς, ο Γάλλος έπεσε τέταρτος, πίσω από τον Petter Solberg. Ο Νορβηγός, συνεπώς, είναι ο υψηλότερα πλασαρισμένος οδηγός της Citroen, με μια γερασμένη Xsara WRC τριετίας!
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.