Η Εθνική γυναικών του πόλο νίκησε τη Μ. Βρετανία στα στα προκριματικά του World League
Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον Β’ γύρο της προκριματικής φάσης του World League. Στην πρεμιέρα (22/05) του Α’ ομίλου, που φιλοξενείται στο Μπόχουμ της Γερμανίας, η ελληνική ομάδα επικράτησε 15-9 της Μ. Βρετανίας. «Πέρα από τη δεδομένη πια πρόκριση, θέλουμε να ξαναμπούμε και πάλι σε ρυθμό», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης.
Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον Β γύρο της προκριματικής φάσης του World League. Στην πρεμιέρα του Α ομίλου, που φιλοξενείται στο Μπόχουμ της Γερμανίας, η ελληνική ομάδα επικράτησε 15-9 της Βρετανίας.
«Το παιχνίδι αυτό δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Οι αθλήτριες ήταν αρκετά κουρασμένες από το ταξίδι, αλλά και κυρίως από τους τελικούς του πρωταθλήματος.
»Αυτό που επιδιώκουμε στο Μπόχουμ πέρα από τη δεδομένη πια πρόκριση στην τελική φάση του World League, είναι να ξαναμπούμε και πάλι σιγά σιγά σε ρυθμό», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης.
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 7-3, 2-2, 2-3.
Για την Εθνική σκόραραν οι: Ασημάκη 3, Ρουμπέση 3, Κουτέλη 2, Λιόση 2, Αβραμίδου 2, Γερόλυμου 1, Μανωλιουδάκη 1, Αντωνάκου 1.
Στον άλλο αγώνα της πρεμιέρας: Ρωσία – Γερμανία 17-8.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου: 17.00: Γερμανία – Μ. Βρετανία και 19.00: Ελλάδα – Ρωσία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας