Σε ηλικία μόλις 44 ετών έφυγε από τη ζωή ο ιστιοπλόος Στέλιος Γεωργουσόπουλος, χτυπημένος από την επάρατο νόσο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Αγωνίστηκε τις δεκαετίες του 80 και 90 στις κατηγορίες Λέχνερ και Μιστράλ και πήρε μέρος σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες, του Λος Άντζελες το 1984 και της Σεούλ το 1988. Είχε πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Το τελευταίο «αντίο» θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο στις 4:30 το απόγευμα στο κοιμητήριο Αναστάσεως
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας