Ντόμινο εξελίξεων στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από την ΕΑΠ
H ήττα του Ολυμπιακού από την ΕΑ Πατρών ήταν απλά η αφορμή ενός… ντόμινο εξελίξεων που αναμένεται να ακολουθήσει στην ομάδα του Αντερς Κρίστιανσον. Από το έκτακτο Δ.Σ της Τρίτης η άμεση απόφαση που βγήκε ήταν της λύσης της συνεργασίας με τον Μάρκες, ωστόσο αναμένονται νέες εξελίξεις.
H ήττα του Ολυμπιακού από την ΕΑ Πατρών ήταν απλά η αφορμή ενός… ντόμινο εξελίξεων που αναμένεται να ακολουθήσει στην ομάδα του Αντερς Κρίστιανσον. Από το έκτακτο Δ.Σ της Τρίτης η άμεση απόφαση που βγήκε ήταν της λύσης της συνεργασίας με τον Μάρκες, ωστόσο αναμένονται νέες εξελίξεις.
Η απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να μην τιμωρήσει με πρόστιμα τους παίκτες. Ακόμα και στον Μάρκες που αποχώρησε δεν επιβλήθηκε πρόστιμο.
Ωστόσο, η επιθυμία για μείωση του ρόστερ είναι δεδομένη και πλέον σειρά παίρνουν ο Κώστας Χριστοφιδέλης και ο Νίκος Καραγιάννης.
Ο ακραίος των ερυθρολεύκων αποτελεί παίκτη της ομάδας της για 13 χρόνια και σίγουρα οι αποφάσεις είναι δύσκολες. Από την προηγούμενη χρονιά όμως, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε πρόβλημα στους ακραίους, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, γεγονός που τον έχει αφήσει εκτός ομάδας.
Ο έλληνας παίκτης δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με μειωμένες αποδοχές και σύντομα αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.
Επόμενος στη λίστα για τους παίκτες προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Καραγιάννης. Ο πρώην παίκτης του Αρη ήρθε το καλοκαίρι για να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση στους κεντρικούς, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι, αφού και αυτός αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.
Ηδη στον ΠΑΟΚ καλοβλέπουν την περίπτωσή του και σύντομα αναμένονται εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.