VW Golf Cabriolet 2010: Best seller με υφασμάτινη… περιβολή
Το παράδειγμα του A3 Cabriolet θα ακολουθήσει, όπως όλα δείχνουν, η έκτη γενιά του VW Golf, αντικαθιστώντας το μέταλλο της οροφής της με ύφασμα.
Ένα ακόμη βήμα θα πραγματοποιήσει -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- το νέο VW Golf, προσθέτοντας στις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του, προτάσεις με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή.
Με δεδομένη την παρουσία του EΟS στην ευρωπαϊκή αγορά, το δημοφιλές μικρομεσαίο της VW αναμένεται να ακολουθήσει το πρόσφατο παράδειγμα του A3 Cabriolet, επιλέγοντας το ύφασμα αντί της μεταλλικής οροφής ενός τυπικού Coupe Cabrio των ημερών μας.
Η χρήση υφάσματος θα εξασφαλίσει στο Golf μεγαλύτερη ευρυχωρία στο εσωτερικό τμήμα, ενώ στα επίπεδα των κλειστών εκδόσεών του αναμένεται να διατηρηθεί και το συνολικό βάρος.
Παράλληλα, ενισχύονται οι δεσμοί με το ένδοξο παρελθόν του αυτοκινήτου, καθώς η πρώτη και η τρίτη γενιά του μικρομεσαίου VW διέθεταν ανάλογες εκδόσεις.
Μόνο που αυτήν τη φορά, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν θα συνεργαστεί με το οίκο Karmann για την εξέλιξη της οροφής και του πλαισίου, αλλά θα περιοριστεί στην in house κατασκευή της συγκεκριμένης έκδοσης.
Το ανοιχτό Golf αναμένεται να περάσει στην παραγωγή μέσα στο 2010, διατηρώντας τους κινητήρες που θα εξοπλίσουν και τους υπόλοιπους τύπους αμαξωμάτων.
AUTOMEDIA
- Ο γηραιότερος άνθρωπος εν ζωή ήταν 50 ετών όταν η Βραζιλία κατέκτησε το πρώτο Μουντιάλ! – Πόσο είναι σήμερα
- Δεν έπεσε αρκετό χιόνι στην Ελλάδα – Στο 2% η χιονοκάλυψη τον φετινό χειμώνα
- Έλεγχοι της Τροχαίας για μη χρήση κράνους σε πατίνια και ηλεκτρικά ποδήλατα – Βεβαιώθηκαν 45 παραβάσεις
- Τέμπη: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων
- Έβρος: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το Σουφλί – Υπερχείλιση αναχώματος στο Τυχερό
- Σκαριόλο: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το Κύπελλο – Πρέπει να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας»
- Κινεί διαδικασίες αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου – Θα περάσει από επιτροπή πιστοποίησης αναπηρίας
- «Είναι εδώ η Σουηδέζα;»: Νέα έγγραφα φωτίζουν τον ρόλο σκάουτερ μοντέλων στο δίκτυο επαφών του Τζέφρι Έπσταϊν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442