To Mαρκόπουλο, λίγο μετά την πρόκριση του στο Challenge Cup επί της κυπριακής Ανόρθωσης, ξεκίνησε με το δεξί και το Πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, επικρατώντας του Πανιωνίου με 3-0 (23-25, 21-25, 12-25), σετ, μέσα στη Νέα Σμύρνη. Οι παίκτριες του Αρχοντέλη Σωτήρχου ξεκίνησαν δυνατά το ματς και δυσκόλεψαν αρκετά το Μαρκόπουλο στα δύο πρώτα σετ.
To Mαρκόπουλο, λίγο μετά την πρόκριση του στο Challenge Cup επί της κυπριακής Ανόρθωσης, ξεκίνησε με το δεξί και το Πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, επικρατώντας του Πανιωνίου με 3-0 (23-25, 21-25, 12-25), σετ, μέσα στη Νέα Σμύρνη.
Οι παίκτριες του Αρχοντέλη Σωτήρχου ξεκίνησαν δυνατά το ματς και δυσκόλεψαν αρκετά το Μαρκόπουλο στα δύο πρώτα σετ.
Στο ξεκίνημα, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα τεσσάρων πόντων, όμως οι παίκτριες του Γιώργου Λυκούδη κατάφεραν την ανατροπή και με την Ζούκοβα να είναι ασταμάτητη στην επίθεση επικράτησαν με 25-23.
Οι «κυανέρυθρες» προηγήθηκαν και στο δεύτερο σετ με τέσσερις πόντους (8-4), όμως στη συνέχεια το Μαρκόπουλο ανέκτησε ξανά τα ηνία του αγώνα και επικράτησε με 25-21. Στο τρίτο σετ, οι φιλοξενούμενες με την ψυχολογία υπέρ τους έκαναν το 25-12 και τελείωσαν το παιχνίδι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.