Κατεβάζουν ρολά τα εμπορικά καταστήματα στις 13 Οκτωβρίου
«Λουκέτο» στα εμπορικά καταστήματα αποφάσισαν να βάλουν στις 13 Οκτωβρίου οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΒΕΕ, ενώ προγραμματίζουν και κεντρικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι για τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης.
«Λουκέτο» στα εμπορικά καταστήματα αποφάσισαν να βάλουν στις 13 Οκτωβρίου οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΒΕΕ, ενώ προγραμματίζουν και κεντρικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι για τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης.
Η ΓΣΕΒΕΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι κάλεσε τις ομοσπονδίες-μέλη της να δραστηριοποιηθούν και να συμβάλλουν ενεργά στην προάσπιση του Ταμείου των ΕΒΕ και ενάντια στη μη τήρηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης για την κάλυψη των ελλειμμάτων του.
Όπως αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση, τα μέλη της ΓΣΕΒΕΕ καλούνται να εναντιωθούν στην ταυτόχρονη υποθήκευση του μέλλοντος των επιχειρήσεών τους, εξαιτίας της αδυναμίας του κράτους να περιορίσει τα έξοδά του, να εισπράξει, αλλά και να ελέγξει τη φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο και τις υπεράκτιες εταιρίες.
Οι Ομοσπονδίες ανταποκρίθηκαν και το πρόγραμμα γενικών συνελεύσεων και συγκεντρώσεων με στόχο την ενημέρωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το προσεχές διάστημα προβλέπει ενημερωτική συγκέντρωση στη Βέροια το Σάββατο, στη Νάουσα την Κυριακή και την ερχόμενη Δευτέρα στην Έδεσσα.
Ενημερωτική συγκέντρωση στην Αθήνα, την Κόρινθο και τα Ιωάννινα θα γίνει την 1η Οκτωβρίου, στις 4 Οκτωβρίου στη Φλώρινα, στις 5 Οκτωβρίου στις Σέρρες, στις 6 Οκτωβρίου στα Χανιά και την Αρκαδία, στις 8 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης και τέλος στις 9 Οκτωβρίου στη Σπάρτη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας