Με επιτυχία στέφθηκε η πρόβα τζενεράλε της Εθνικής Γαλλίας ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της για την τελική φάση του Euro 2008. Οι «τρικολόρ» επικράτησαν με 1-0 της Κολομβίας σε φιλική αναμέτρηση στο «Σταντ ντε Φρανς», με τον Τιερί Ανρί να συμπληρώνει 100 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο.
Με επιτυχία στέφθηκε η πρόβα τζενεράλε της Εθνικής Γαλλίας ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της για την τελική φάση του Euro 2008. Οι «τρικολόρ» επικράτησαν με 1-0 της Κολομβίας σε φιλική αναμέτρηση στο «Σταντ ντε Φρανς»,με τον Τιερί Ανρί να συμπληρώνει 100 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο.
ΟιΓάλλοι ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στην Κολομβία που στο 10ο λεπτό είδε το σουτ του Εσκομπάρ να σταματάει στο δοκάρι. Η Γαλλία απάντησε με σουτ του Μπενζεμά έξι λεπτά αργότερα το οποίο μπλόκαρε ο Χούλιο, μέχρι τη φάση του 25.
Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε ανύπαρκτο τράβηγμα του Μορένο στον Ανρί και ο Φρανκ Ριμπερί που ανέλαβε την εκτέλεση δεν αστόχησε. Ο Μπενζεμά είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 36, αλλά ο εξαιρετικός Χούλιο απέκρουσε το δυνατό σουτ του, με τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων ναδηλώνει ξανά «παρών» σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανρί στο 41.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στην επανάληψη, με το τετ-α-τετ του Μπενζεμά που έδιωξε ο Χούλιο να αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.
Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με τη πρόβα τζενεράλε των «τρικολόρ» να στέφεται με επιτυχία ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρουμανία για το Euro 2008 (9/6).
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το γεγονός ότι ο Τιερί Ανρί συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, μπαίνοντας στο μικρό κλαμπ των Λιλιάν Τιράμ, Ζινεντίν Ζιντάν, Μαρσέλ Ντεσαγί, Πατρίκ Βιεϊρά και Ντιντιέ Ντεσάμπ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Μπρανκού Μπαντιό αναδείχθηκε ο MVP του Game 5 των playoffs της EuroLeague, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού.
Ο Ράφα Μπενίτεθ επικαλείται διαρκώς το πρότζεκτ που ανέλαβε στον Παναθηναϊκό. Μόνο που ο ίδιος δείχνει να μην ενδιαφέρεται καθόλου για την πρόοδο του...
Απορρίφθηκε από την ΔΕΑΒ η αναστολή απόφασης τιμωρίας που ζήτησε ο Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει ότι το τελευταίο ματς στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες.