Τον Βραζιλιάνο ακραίο Ροντρίγκο, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΕΑ Πατρών, απέκτησε ο Αρης. Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή των κίτρινων, μετά την απόκτηση του πασαδόρου Θανάση Τερζή. Ο Ροντρίγκο έχει εμπειρία στην Ευρώπη, έχοντας αγωνιστεί σε αρκετά πρωταθλήματα, ενώ την προηγούμενη περίοδο είχε μία αρκετά καλή χρονιά με την πατρινή ομάδα.
Τον Bραζιλιάνο ακραίο Ροντρίγκο, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ΕΑ Πατρών, απέκτησε ο Αρης.
Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή των κίτρινων, μετά την απόκτηση του πασαδόρου Θανάση Τερζή.
Ο Ροντρίγκο έχει εμπειρία στην Ευρώπη, έχοντας αγωνιστεί σε αρκετά πρωταθλήματα, ενώ την προηγούμενη περίοδο είχε μία αρκετά καλή χρονιά με την πατρινή ομάδα.
Η ανακοίνωση του Αρη: «To T.A.Π. ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον βραζιλιάνο RODRIGO MORAIS Canioto. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας αγωνίζεται στη θέση του ακραίου, είναι 28 ετών (1/1/1980) και έχει ύψος1.93μ. Πριν την ομάδα μας αγωνίστηκε σε Βέλγιο (Λένικ), Γαλλία (Παρί), Τουρκία (Χαφμπανκ) και ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας στις αρχές του έτους, όπου αγωνίστηκε με την ομάδα της Ε.Α.Πατρών».
Ο Ροντρίγκο, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρη είπε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο ΑΡΗΣ.
Το πρώτο μου παιχνίδι στην Ελλάδα ήταν απέναντι στον ΑΡΗ και διαπίστωσα πως έχει πολύ και φανατικό κόσμο, ωραίες εγκαταστάσεις και από ότι έμαθα εκ των υστέρων υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για να εργαστεί ένας αθλητής απερίσπαστος.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να εκπληρωθούν οι υψηλοί στόχοι που έχει ένας μεγάλος σύλλογος, όπως είναι η νέα μου ομάδα και από την πλευρά μου υπόσχομαι να προσφέρω τα μέγιστα δυνατά».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.