Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς, ανακοίνωσε τους 23 που θα αγωνιστούν στο Euro 2008. Μεταξύ αυτών βρίσκεται ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μάριο Γκαλίνοβιτς, ενώ μόνο τρείς αγωνίζονται σε ομάδες της Κροατίας.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς, ανακοίνωσε τους 23 πδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο Euro 2008. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μάριο Γκαλίνοβιτς, ενώ μόνο τρείς αγωνίζονται σε ομάδες της Κροατίας.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ιστορικό θα είναι το ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ 2026, αφού για πρώτη φορά θα διαρκέσει μισή ώρα για το προγραμματισμένο show με τη συμμετοχή της Σακίρα, της Μαντόνα και των BTS.