Πριμ 10.000 ευρώ για κάθε νίκη στους Ρώσους διεθνείς
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας, αποφάσισε να πριμοδοτήσει με το ποσό των 10.000 ευρώ για κάθε διεθνή ποδοσφαιριστή, την κατάκτηση της νίκης στην φάση των ομίλων του EURO 2008, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας από τις 7 μέχρι τις 29 Ιουνίου.
26
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας, αποφάσισε να πριμοδοτήσει με το ποσό των 10.000 ευρώ για κάθε διεθνή ποδοσφαιριστή, την κατάκτηση της νίκης στην φάση των ομίλων του EURO 2008, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας από τις 7 μέχρι τις 29 Ιουνίου.
Οπως είναι γνωστό, η Ρωσία συμμετέχει στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, με αντιπάλους την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα, την Ισπανία και την Σουηδία, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι εφόσον η «αρκούδα» προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, κάθε Ρώσος παίκτης θα εισπράξει το ποσό των 60.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Μούρθια – ΠΑΟΚ 89-85: Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά ο «δικέφαλος» (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με 10 οι «Μπλαουγκράνα», προβάδισμα οι Ροχιμπλάνκος! (vids)
- Champions League: Στο 11′ άνοιξε το σκορ η Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ το ζευγάρι των τελικών στη Volley League Γυναικών (vid)
- Νίκολιτς: «Αν επιτρέψουμε στη Ράγιο να πιάσει τον ρυθμό της τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442