Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του φοιτητή στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του φοιτητή στο Ρέθυμνο

Τέσσερις ημέρες μετά το έγκλημα για ασήμαντη αφορμή στο Ρέθυμνο με θύμα έναν 21χρονο φοιτητή, συνελήφθη στο χωριό Βραχάσι ο φερόμενος ως δράστης. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο 30χρονος κρυβόταν στα ορεινά της περιοχής του Μυλοποτάμου.

30

Τέσσερις ημέρες μετά το έγκλημα για ασήμαντη αφορμή στο Ρέθυμνο με θύμα έναν 21χρονο φοιτητή, συνελήφθη στο χωριό Βραχάσι ο φερόμενος ως δράστης.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους, αφού είχε εκτίσει τα τρία πέμπτα της ποινής που του είχε επιβληθεί για άλλη δολοφονία.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο 30χρονος κρυβόταν στα ορεινά της περιοχής του Μυλοποτάμου.

Το έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου. Ο 21χρονος φοιτητής είχε βγει μαζί με την παρέα του από κέντρο διασκέδασης και περπατούσε μπροστά από οβελιστήριο επί της οδού Αρκαδίου.

Μόλις ο 30χρονος, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο μαζί με τη δική του παρέα, αντίκρισε τον 21χρονο τού πέταξε στα πόδια ένα σάντουιτς. Οι δύο παρέες άρχισαν να λογομαχούν έντονα.

Ο 30χρονος κυνήγησε τον φοιτητή, τον οποίο πρόλαβε στο ενετικό λιμάνι και με ένα μαχαίρι τον χτύπησε στην καρδιά με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο