Δώσαμε την απάντησή μας μέσα στο γήπεδο, απαντούν οι «ερυθρόλευκοι»
Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός άξιζε να κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά και οτι απέδειξε πως ήταν η καλύτερη ομάδα εφέτος στην Ελλάδα, ήταν η κοινή συνισταμένη των δηλώσεων των παικτών των νταμπλούχων. «Δώσαμε απαντήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Τι δήλωσαν οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι»...
Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός άξιζε να κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά και οτι απέδειξε πως ήταν η καλύτερη ομάδα εφέτος στην Ελλάδα, ήταν η κοινή συνισταμένη των δηλώσεων των παικτών των νταμπλούχων.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του «έδωσαν απαντήσεις», ενώ ευχήθηκε του χρόνου η ομάδα να κατακτήσει πάλι το νταμπλ.
«Είχαν πει πάρα πολλά για τη ζωή που κάναμε, αλλά σήμερα δώσαμε απαντήσεις» τόνισε αρχικά ο Τζόρτζεβιτς, ενώ όσον αφορά στο που κρίθηκε το ματς, είπε:
«Το ματς κρίθηκε στην τακτική, καθώς ξέραμε πως ο Αρης ήταν δυνατός και πειθαρχημένος στο κέντρο, εμείς τον περιμέναμε πίσω και δικαιωθήκαμε.
» Δεν είχαμε τίποτα να αποδείξουμε. Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και ελπίζω και του χρόνου να επαναληφθεί το νταμπλ» κατέληξε ο Τζόρτζεβιτς.
Ο Ιεροκλής Στολτίδης είπε:
«Όταν κατακτάς ένα τίτλο είναι μεγάλη στιγμή. Είχαν ακουστεί πολλά τις τελευταίες εβδομάδες. Εμείς όμως αποδείξαμε στο γήπεδο ότι δώσαμε ό,τι περισσότερο και ότι θέλαμε για να πάρουμε το Κύπελλο».
Ο Παρασκευάς Αντζας:
«Η εφετινή μας χρονιά ήταν η καλύτερη. Με πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της σεζόν, καταφέρουμε να κάνουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».
Ο Τάσος Πάντος:
«Κάναμε το χρέος μας. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο, που του αξίζουν συγχαρητήρια»
Ο Βασίλης Τοροσίδης:
«Σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, άσχετα με όσα λέγονται».
Και ο Κώστας Μήτρογλου:
«Το περιμέναμε το νταμπλ. Για αυτό μπήκαμε στο γήπεδο και παλέψαμε να το πάρουμε. Ήταν δύσκολα, όμως παλέψαμε και τα καταφέραμε».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.