Πέμπτη 14 Μαϊου 2026
weather-icon 22o
Σε δύο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Κλέιτον, είπε ο Πηλαδάκης

Σε δύο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Κλέιτον, είπε ο Πηλαδάκης

Σε δύο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του Κλέιτον, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης. Εκτός των άλλων, αναφέρθηκε στους εορτασμούς για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του τίτλου από τους «βυσσινί», αλλά και στον νέο τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

89

Σε δύο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του Κλέιτον, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης. Εκτός των άλλων, αναφέρθηκε στους εορτασμούς για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του τίτλου από τους «βυσσινί», αλλά και στον νέο τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Για τον Κλέιτον, κάποια πράγματα είναι αλήθεια, κάποια όχι. Το ενδιαφέρον ομάδων έχει επισημοποιηθεί και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες θα έχουμε εξέλιξη», είπε χαρακτηριστικά ο Πηλαδάκης.

Αναφορικά με το «έπος» της κατάκτησης του πρωταθλήματος το 1988, τόνισε: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΛ το 1988, ήταν μεγάλη στιγμή για όλες τις ομάδες της περιφέρειας.

Αυτό που έδειξε τότε το σύνολο των ανθρώπων που ήταν στην ΑΕΛ. Κατάφεραν κάτι για επτά χρόνια, ήταν ο ίδιος κορμός βασικών παικτών. Το επίτευγμα αυτό είναι φάρος για οποιαδήποτε ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Μιλώντας για τον νέο προπονητή της ομάδας της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, είπε: «Αρχικά είχα ένα ερωτηματικό για τον Μαρίνο. Αλλά όσο τον γνωρίζω καλύτερα, θεωρώ ότι από πλευράς φιλοσοφίας ταιριάζουμε απόλυτα. Δηλώσεις εκ προοιμίου περί επιτυχίας, δεν έχουν μεγάλη βαρύτητα. Ολοι θα κριθούμε από τα αποτελέσματα, όπως και ο Γιώργος Δώνης».

Επίσης, ο Κώστας Πηλαδάκης εξέφρασε την άποψη του περί τους «υγιούς ποδοσφαίρου»: «Η υγεία στο ποδόσφαιρο είναι να επενδύσεις σε παίκτες. Να μην τους εγκλωβίζεις, να τους δίνει δικαίωμα να πάρουν περισσότερα χρήματα σε άλλες ομάδες.

Παράλληλα να βρίσκεις και ταλέντα. Εμείς έχουμε κάνει κινήσεις, όπως ο Ζουράφσκι, που πληρώσαμε τη Σέλτικ για να τον αποκτήσουμε, ο Κοτσόλης που πήραμε από τον Παναθηναϊκό, ο Κλέιτον, που αγοράσαμε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Κάποιες κινήσεις αποδίδουν οικονομικά. Το πιο σημαντικό είναι να εξετάζουν που πηγαίνουν τα χρήματα σε μια ΠΑΕ. Αν πηγαίνουν σε γήπεδα, σε νέους παίκτες, στις υποδομές, είναι ό,τι καλύτερο. Πρέπει να κάνεις μια σωστή διαχείριση για να υπάρχει υγεία στην ομάδα».

Σχολιάζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA από τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, ανέφερε: «Χωρίς να θέλω να μειώσω τη Ζενίτ, στο 81 νικούσαμε 2-1 και είχαμε δύο ευκαιρίες για να κάνουμε το 3-1.

Η πορεία της Ζενίτ ίσως είχε σταματήσει στην ΑΕΛ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, όχι τεραστίου μπάτζετ. Απλώς κάποιοι παίκτες, που η υπόλοιπη κοινή γνώμη δεν γνώριζε, είναι πρώτα ονόματα στη ρωσική αγορά. Εχουνε και πολύ καλό προπονητή. Νομίζω πως δίκαια κατέκτησε το UEFA».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, λέγοντας: «Ολοι θα θέλαμε να είμαστε στον τελικό, όπως ήμασταν εμείς πέρσι. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως πέρσι στο Πανθεσσαλικό. Επιστρέψαμε το τρόπαιο στην ΕΠΟ πριν από δύο εβδομάδες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 14 Μαϊου 2026
Cookies