Με απώλειες έκλεισαν την εβδομάδα τα χρηματιστήρια σε ΗΠΑ και Ευρώπη
Αλλη μία ημέρα απωλειών ήταν για τα χρηματιστήρια και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού η Παρασκευή. Τα αμερικανικά χρηματιστήρια εμφάνισαν πτώση στους δείκτες που ξεπέρασε το 2,5% στην περίπτωση του Nasdaq. Αύξηση στην τιμή του πετρελαίου που ξεπέρασε πλέον τα 96 δολάρια/βαρέλι.
95
Αλλη μία ημέρα απωλειών ήταν για τα χρηματιστήρια και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού η Παρασκευή. Τα αμερικανικά χρηματιστήρια εμφάνισαν πτώση στους δείκτες που ξεπέρασε το 2,5% στην περίπτωση του Nasdaq.
Με νέες σημαντικές απώλειες τερματίστηκε η χρηματιστηριακή εβδομάδα για τον Nasdaq στη Νέα Υόρκη που υποχώρησε κατά 2.52% για να διαμορφωθεί τελικά στις 2.627,94 μονάδες.
Καθοδική ήταν η πορεία του Dow Jones που πλησίασε το όρια των 13.000 μονάδων. Συγκεκριμένα, παρουσίασε απώλειες 1.70% και διαμορφώθηκε στις 13.041,28 μονάδες. Σε αρνητικό έδαφος κινήθηκε ο S&P 500 που κατέγραψε απώλειες 1.44% και έκλεισε στις 1.453,56 μονάδες.
Σημαντική ήταν η πτώση και στο Λονδίνο. Ο δείκτης FTSE είχε απώλειες της τάξης του 1,21% και διαμορφώθηκε στις 6.304,90 μονάδες ενώ, την ίδια στιγμή, ο δείκτης CAC40 παρουσίασε πτώση κατά 1,91% και έκλεισε στις 5.524,18 μονάδες.
Αντίθετα, με οριακή πτώση, κατά 0,09%, κινήθηκε ο δείκτης DAX στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης και έκλεισε στις 7.812,40 μονάδες.
* Εν τω μεταξύ, νέα αύξηση παρουσίασε η τιμή του πετρελαίου. Στην αγορά της Νέας Υόρκης, το αμερικανικό αργό για την παράδοση του Δεκεμβρίου έκλεισε στα 96,32 δολάρια το βαρέλι. Στο Λονδίνο, η τιμή του Μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας αυξήθηκε κατά 39 σεντ και διαμορφώθηκε στα 93,18 δολάρια το βαρέλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες ταινίες: Όλα τα βλέμματα πάνω στο Marty Supreme και την οσκαρική κούρσα του Τιμοτέ Σαλαμέ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Νέες προσφυγές δήμων και κατοίκων στο ΣτΕ για μπόνους δόμησης και πολεοδομίες
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442