Την Παρασκευή εξέρχεται του νοσοκομείου ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος
«Ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος έχει αναρρώσει πλήρως». Με αυτά τα λόγια, ο πρόεδρος του Αρεταίειου νοσοκομείου, καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης, ανακοίνωσε ότι ο προκαθήμενος της ελλαδικής Εκκλησίας θα πάρει εξιτήριο στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής.
«Ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος έχει αναρρώσει πλήρως». Με αυτά τα λόγια, ο πρόεδρος του Αρεταίειου νοσοκομείου, καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο προκαθήμενος της ελλαδικής Εκκλησίας παίρνει εξιτήριο στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Αρχιεπίσκοπος έχει αναρρώσει από την πρόσφατη εγχείρηση και τα συνοδά προβλήματα που εμφανίσθηκαν μετεγχειρητικά, λόγω της χρόνιας ηπατοπάθειας και του σακχαρώδη διαβήτη.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι προβλέπεται η μετάβαση του κ. Χριστόδουλου στις ΗΠΑ στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου για την αντιμετώπιση της ηπατικής νόσου.
Όπως είναι γνωστό, ο Αρχιεπίσκοπος θα μεταβεί σε νοσοκομείο του Μαϊάμι, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχεσυη από τον δρα Ανδρέα Τζάκη, ο οποίος τον επισκέφθηκε πρόσφατα και τον εξέτασε στο Αρεταίειο νοσοκομείο.