Ελεύθεροι αφέθηκαν οι Θωμάς Σερίφης και Σωτήρης Κονδύλης
Αποφυλακίστηκαν την Τρίτη οι Θωμάς Σερίφης και Σωτήρης Κονδύλης, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί σε κάθειρξη για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη. Οι δύο αποφυλακίζονται με περιοριστικούς όρους, αφού εξέτισαν τα τρία πέμπτα της ποινής τους.
Αποφυλακίστηκαν την Τρίτη οι Θωμάς Σερίφης και Σωτήρης Κονδύλης, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί σε κάθειρξη για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη.
Σύμφωνα με το βούλευμα, οι Θ.Σερίφης και Σ.Κονδύλης έπειτα από πέντε χρόνια στη φυλακή εξέτισαν τα τρία πέμπτα της ποινής τους και αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Ο Θωμάς Σερίφης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 17 χρόνια, ενώ στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε στα οκτώ χρόνια.
Ο Σωτήρης Κονδύλης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 25 χρόνια και στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε σε 11 χρόνια.
Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν προβλέπουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κάθε 1η και 15 του μηνός και δήλωση μόνιμης διαμονής.