Δύο παιχνίδια της Bundesliga περιελάμβανε το αποψινό πρόγραμμα, με την Χόφενχαϊμ να επικρατεί στη Βρέμη της Βέρντερ με 2-0 και την Ζανκτ Πάουλι να έρχεται 1-1 με την Λειψία, για την 19η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Μετά από αποψινά αποτελέσματα, η Χόφενχαϊμ βρίσκεται στην 3η θέση με 39 βαθμούς, η Λειψία στην 4η με 36, η Βέρντερ στην 15η με 18 και η Ζανκτ Πάουλι στην 17η με 14.
Στη Βρέμη η Χόφενχαϊμ άνοιξε το σκορ στο 44’ με φοβερό σουτ του Πρας και στο 54’ έκανε το 2-0 με τον Πρόμελ, παρότι στο 52ο λεπτό είχε μείνει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπέργκερ με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Στο «Μίλερντορ Στάντιον» η Λειψία προηγήθηκε στο 66’ με σουτ του Ντιομαντέ και όλα έδειχναν ότι θα πάρει το τρίποντο της νίκης, αλλά η Ζανκτ Πάουλι ισοφάρισε σε 1-1 στο 90+3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάαρς
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά