Ανετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Παγκρατίου
Εύκολη νίκη με 3-0 σετ πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Παγκράτι σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών. Σε ένα ακόμα ματς, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ αγωνίστηκε ως ακραίος μαζί με τον Κώστα Χριστοφιδέλη και λίμπερο ο Γιώργος Κουλιέρης.
Εύκολη νίκη με 3-0 σετ πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Παγκράτι σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών.
Σε ένα ακόμα ματς, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ αγωνίστηκε ως ακραίος μαζί με τον Κώστα Χριστοφιδέλη και λίμπερο ο Γιώργος Κουλιέρης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σωτήρης Δρίκος, δήλωσε μετά την αναμέτρηση:
«Δεν κρατήσαμε την ποιότητά μας σε υψηλά επίπεδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εκτιμώ όμως, ότι η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση θα δημιουργήσει τη βάση για να προσεγγίσουμε υψηλότερα επίπεδα απόδοσης».
Ο Ακης Χατζηαντωνίου, ανέφερε:
«Δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ούτε να κρίνουμε από αυτό το παιχνίδι. Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε το Παγκράτι, προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια.
» Πρέπει να βρούμε ρυθμό και να αφομοιώσουμε τα συστήματα του προπονητή, γιατί έρχεται δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι εκεί που πρέπει».