Υποτροπή υπέστη ο Κουρνέτας και μένει εκτός δράσης για 15 ημέρες
Ο Ολυμπιακός κέρδισε το ντέρμπι με τον Ηρακλή αλλά έχασε τον Βασίλη Κουρνέτα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Ο πασαδόρος των «ερυθρολεύκων», που υπήρξε εκ των κορυφαίων «ερυθρόλευκων» στο ματς, έπαθε υποτροπή στο τραύμα του και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε δεκαπέντε μέρες.
Ο Ολυμπιακός κέρδισε το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή αλλά έχασε τον Βασίλη Κουρνέτα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.
Ο πασαδόρος των «ερυθρολεύκων», που προερχόταν από τραυματισμό αλλά υπήρξε εκ των κορυφαίων της ομάδας του στη σημαντική νίκη επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, έπαθε υποτροπή στο τραύμα του, στον έσω πλατύ μυ του τετρακέφαλου, και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε δεκαπέντε μέρες.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας