Ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0 σετ από την Αρκάς στη Σμύρνη, ελπίζει να ισοφαρίσει στην Πυλαία
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τουρκία από την Αρκάς με 3-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» στο Top Teams Cup. Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου (20:00) στην Πυλαία, με τον «Δικέφαλο» να ελπίζει στην ισοφάριση.
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τουρκία από την Αρκάς με 3-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» στο Top Teams Cup.
Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου (20:00) στην Πυλαία, με τον «Δικέφαλο» να ελπίζει στην ισοφάριση.
Σύμφωνα με το νέο κανονισμό της CEV η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα κριθεί στις νίκες και όχι στα σετ.
Εάν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να κάνει το 1-1 στις νίκες, οι δύο ομάδες θα παίξουν ένα επιπλέον σετ μετά το τέλος του αγώνα, ο νικητής του οποίου θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ο Γιάννης Μέλκας, που εκτέλεσε χρέη προπονητή του ΠΑΟΚ στο παιχνιδι με την Αρκάς τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:
«Η οργάνωση ήταν άρτια. Μπράβο στους διοργανωτές. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και αυτό πρέπει να το μάθουν οι οπαδοί μας για να μας στηρίξουν στην ρεβάνς του αγώνα στην Θεσσαλονίκη.
» Είναι καλή ομάδα η Αρκάς αλλά ο καλός ΠΑΟΚ περνάει. Εξαρτάται από εμάς, αν μπορέσουμε να προκριθούμε, καθώς αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε.
» Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για αυτούς το ταξίδι αυτό».
Τα σετ: 25-20, 25-14, 25-13.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους: Χανσεν, Σεφτιοκ, Καραγιάννης, Παντακίδης, Ωρολογάς, Ορφανός (αρχηγός) και λίμπερο ο Καργκιόζης.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της φάσης των «16»
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.