Το προτελευταίο φιλικό εντός Ευρώπης για την εθνική πριν από το Παγκόσμιο
Στο Βελιγράδι για τα δύο φιλικά με τη Σερβία βρίσκεται η εθνική ανδρών, με τον Κώστα Χαριτωνίδη να έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να δοκιμάσει τους 12 παίκτες που επέλεξε για την αποστολή εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ιαπωνίας (17 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου).
Στο Βελιγράδι για τα δύο φιλικά με τη Σερβία βρίσκεται η εθνική ανδρών, με τον Κώστα Χαριτωνίδη να έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να δοκιμάσει τους 12 παίκτες που επέλεξε για την αποστολή εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ιαπωνίας (17 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου).
Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τους Σέρβους την Τρίτη στις 19:00 και την Τετάρτη στις 14:00 και το βράδυ της ίδιας ημέρας αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα. Οι διεθνείς θα έχουν μία ημέρα ξεκούρασης (Πέμπτη) και την Παρασκευή το πρωί θα αναχωρήσουν για την Ιαπωνία.
Για τα φιλικά με τη Σερβία, ο διεθνής ακραίος, Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Η Σερβία είναι καλή ομάδα, με σπουδαίους παίκτες που έχουν κατακτήσει ολυμπιακό μετάλλιο. Από ό,τι έχει δείξει τον τελευταίο καιρό και στα φιλικά που έδωσε στη Γαλλία, βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Προς το παρόν όμως, δεν μας ενδιαφέρει σαν ομάδα καθώς δεν θα την συναντήσουμε στα πρώτα μας παιχνίδια στην Ιαπωνία, απλά αυτό που θέλουμε εμείς είναι να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι μας».
Ο Κώστας Χαριτωνίδης και οι συνεργάτες του, Στέλιος Καζάζης και Θανάσης Μουστακίδης, έχουν στην 12άδα τους: Βασίλη Κουρνέτα, Κώστα Προύσαλη, Νίκο Ρουμελιώτη, Αντρέι Κράβαρικ, Θεόδωρο Μπάεφ, Κώστα Χριστοφιδέλη, Ηλία Λάππα, Γιάννη Κυριακίδη, Σωτήρη Πανταλέων, Ανδρέα Ανδρεάδη, Νίκο Σμαραγδή και Γιώργο Στεφάνου.
Τα φιλικά της Εθνικής ανδρών πριν το Παγκόσμιο: 14/11- Φουκουόκα: Ελλάδα – JT Thunders 13/11- Φουκουόκα: Ελλάδα – JT Thunders 8/11 – Βελιγράδι: Ελλάδα – Σερβία 7/11 – Βελιγράδι: Ελλάδα – Σερβία 31/10 – Παιανία: Ελλάδα – Βουλγαρία 1-3 (27-29, 18-25, 25-21, 22-25) 30/10 – Παιανία: Ελλάδα – Βουλγαρία 3-2 (21-25, 25-23, 21-25, 25-18, 15-13) 28/10 – Καρπενήσι: Ελλάδα – Αίγυπτος 3-1 (26-24, 25-19, 15-25, 33-31) 27/10 – Καρπενήσι: Ελλάδα – Αίγυπτος 3-0 (25-23, 25-22, 25-17) 26/10 – Καρπενήσι: Ελλάδα – Αίγυπτος 3-2 (22-25, 25-18, 25-17, 29-31, 15-13) 25/10 – Καρπενήσι: Ελλάδα – Αίγυπτος 3-0 (25-20, 25-13, 25-21)
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας