Από το Καρπενήσι ξεκινά η τελική ευθεία της εθνικής ανδρών για την Ιαπωνία
Στο Καρπενήσι βρίσκεται η εθνική ομάδα των ανδρών για να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Μάλιστα, πριν απο τα φιλικά με τη Σερβία, που αρχίζουν στις 6 Νοεμβρίου, θα ανακοινωθεί η δωδεκάδα. «Θα δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην τακτική και όχι στην φυσική κατάσταση, αφού οι παίκτες είναι έτοιμοι» δήλωσε ο Κώστας Χαριτωνίδης.
Στο Καρπενήσι βρίσκεται η εθνική ομάδα των ανδρών για να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Μάλιστα, πριν απο τα φιλικά με τη Σερβία, που αρχίζουν στις 6 Νοεμβρίου, θα ανακοινωθεί η δωδεκάδα.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Χαριτωνίδης δήλωσε:
«Στο Καρπενήσι θα δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην τακτική και όχι στην φυσική κατάσταση, αφού οι παίκτες είναι έτοιμοι.
» Δεν θα επιχειρήσουμε δεύτερη προετοιμασία για να μη τους επιβαρύνουμε, ενώ προς το τέλος θα κάνουμε περισσότερα βάρη για να αντέξουν στα τρια συνεχόμενα παιχνίδια της Ιαπωνίας.
» Με τις ομάδες τους έχουν μάθει να παίζουν ένα το πολύ δυο παιχνίδια την εβδομάδα. Διαλέξαμε το Καρπενήσι γιατί έχουμε ξανάρθει και υπάρχουν καλές συνθήκες προπόνησης, ενώ θα ξεφύγουν οι παίκτες και απο την καθημερινότητα».
Οι 16 αθλητές που βρίσκονται το Καρπενήσι είναι οι: