Αλλαγές σε τρία επίπεδα για τη γαλλική εφημερίδα Le Monde από τις 7 Νοεμβρίου
Αλλαγές σε τρία μέτωπα εγκαινιάζει από την ερχόμενη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου η γαλλική εφημερίδα Le Monde. Ο διευθυντής της, Ζαν Μαρί Κολομπανί, υπόσχεται ένα πιο εύχρηστο φύλλο, καλύτερη οργάνωση της ειδησεογραφίας και επικοινωνία με τους αναγνώστες.
Αλλαγές σε τρία μέτωπα εγκαινιάζει από την ερχόμενη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου η γαλλική εφημερίδα Le Monde. Ο διευθυντής της, Ζαν Μαρί Κολομπανί, υπόσχεται ένα πιο εύχρηστο φύλλο, καλύτερη οργάνωση της ειδησεογραφίας και επικοινωνία με τους αναγνώστες.
«Η νέα Le Monde θα είναι διαφορετική, πάντα αξιόπιστη, με εκπλήξεις και κοντά στους αναγνώστες» σημείωσε ο διευθυντής της.
Η εφημερίδα θα έχει περισσότερο χρώμα και φωτογραφίες και θα χωρίζεται σε τρία μέρη: το πρώτο θα έχει την ειδησεογραφία βάσει σπουδαιότητας των γεγονότων, το δεύτερο θα ονομάζεται «αποκωδικοποίηση» και θα περιλαμβάνει έρευνες για πρόσωπα της επικαιρότητας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και το τρίτο με τίτλο «ραντεβού» θα είναι αφιερωμένο στην επικοινωνία με τους αναγνώστες.
Αλλαγές θα γίνουν και στα ένθετα για την οικονομία, την τηλεόραση και το βιβλίο, ενώ ως έχει παραμένει το εβδομαδιαίο περιοδικό Le Monde 2.
Η εφημερίδα ιδρύθηκε το 1944. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, δεδομένου ότι έχει μειωθεί ο αριθμός των πωλήσεων. Σημειώνεται ότι η μέση κυκλοφορία κυμαίνεται στα 323 χιλιάδες φύλλα ημερησίως.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας