Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συμφωνία Κόκκαλη με τους αδελφούς Αγγελόπουλου για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Συμφωνία Κόκκαλη με τους αδελφούς Αγγελόπουλου για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Λιτή ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη να επιστρέψει ενεργά στο διοικητικά της ομάδας και παράλληλα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για την είσοδο των αδελφών Αγγελόπουλου.

27

Λιτή ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη να επιστρέψει ενεργά στο διοικητικά της ομάδας μπάσκετ των «ερυθρολεύκων» και παράλληλα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για την παρουσία των αδελφών Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλου στη διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Μετά από εκτίμηση των εξελίξεων των τελευταίων δύο μηνών σχετικά με την πορεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε να συμμετέχει διοικητικά και να στηρίξει οικονομικά την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο κ. Κόκκαλης θέλει ταυτόχρονα να ευχαριστήσει τους κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τη στήριξη αυτής της προσπάθειας».

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται ξεκάθαρο σε τι βάση θα ξεκινήσει η συνεργασία με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αν δηλαδή θα γίνουν στο εγγύς μέλλον κάτοχοι μετοχών της ΚΑΕ ή αν θα στηρίζουν την ομάδα μόνο ως χορηγοί, χωρίς να έχουν μερίδιο στο μετοχικό κεφάλαιο.

Επιπλέον, καμία διευκρίνιση δεν δίνεται για το αν ο Κόκκαλης θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΚΑΕ ή αν θα παραχωρήσει τη συγκεκριμένη θέση σε έναν από τους αδελφούς Αγγελόπουλου.

Η απόφαση του Κόκκαλη επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε συνάντησή του με τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, καθώς και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024