27

Λιτή ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη να επιστρέψει ενεργά στο διοικητικά της ομάδας μπάσκετ των «ερυθρολεύκων» και παράλληλα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για την παρουσία των αδελφών Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλου στη διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Μετά από εκτίμηση των εξελίξεων των τελευταίων δύο μηνών σχετικά με την πορεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε να συμμετέχει διοικητικά και να στηρίξει οικονομικά την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο κ. Κόκκαλης θέλει ταυτόχρονα να ευχαριστήσει τους κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τη στήριξη αυτής της προσπάθειας».

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται ξεκάθαρο σε τι βάση θα ξεκινήσει η συνεργασία με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αν δηλαδή θα γίνουν στο εγγύς μέλλον κάτοχοι μετοχών της ΚΑΕ ή αν θα στηρίζουν την ομάδα μόνο ως χορηγοί, χωρίς να έχουν μερίδιο στο μετοχικό κεφάλαιο.

Επιπλέον, καμία διευκρίνιση δεν δίνεται για το αν ο Κόκκαλης θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΚΑΕ ή αν θα παραχωρήσει τη συγκεκριμένη θέση σε έναν από τους αδελφούς Αγγελόπουλου.

Η απόφαση του Κόκκαλη επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε συνάντησή του με τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, καθώς και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας