Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Το πρώτο ρεπό επί Αλέφαντου, αγωνία για Καρεμπέ και Στολτίδη

Το πρώτο ρεπό επί Αλέφαντου, αγωνία για Καρεμπέ και Στολτίδη

Το πρώτο τους ρεπό από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Νίκος Αλέφαντος, απόλαυσαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Το ζητούμενο στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» είναι εάν θα γυμναστούν οι Καρεμπέ και Στολτίδης.

66

Το πρώτο τους ρεπό από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Νίκος Αλέφαντος, απόλαυσαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι μοναδικοί που είχαν πάρει εντολή από τον 65χρονο τεχνικό να πάνε στον Ρέντη ήταν οι τραυματίες, για να κάνουν θεραπεία και οι Κούζμπα, Χούτος, Τάτσης, που έχουν μείνει πίσω στη φυσική κατάσταση.

Οι υπόλοιποι θα επανέλθουν την Τρίτη στις προπονήσεις.

Το ζητούμενο στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» είναι εάν θα γυμναστούν οι Καρεμπέ και Στολτίδης και εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Ριζούπολη.

Και οι δύο απουσίασαν από τα φιλικά παιχνίδια, που έδωσε ο Ολυμπιακός μέσα στο σαββατοκύριακο, το πρώτο με την Ερασιτεχνική ομάδα (8-2) και το δεύτερο με τον Λεβαδειακό (0-0).

Απόντες πάντως θα είναι οι Γεωργιάδης, Καφές, που βρίσκονται με την Εθνική ομάδα στην Κρήτη και οι Γιάννου, Βάλλας, Ταραλίδης, Κουλουχέρης, που βρίσκονται με την Ολυμπιακή ομάδα στο Βόλο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies